Introductie liberaal netwerk VVD Voorne

Introductie
Op 14 januari 2016 werd in haar oprichtingsvergadering de VVD Voorne officieel opgericht. De VVD Voorne is een fusie, waarbij de voormalige VVD-afdelingen Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne de handen ineen hebben geslagen. Hoewel de drie gemeenten allemaal aparte en zelf-functionerende fracties hebben en houden, zijn deze alledrie verenigd in de VVD Voorne. Onze volksvertegenwoordigers en bestuursleden zijn verheugd om via deze nieuwe afdeling het liberale geluid op ons prachtige eiland te gaan laten horen!

Wilt u ook iets bijdragen aan het lokaal netwerk VVD Voorne? Neemt u dan vooral contact op met het bestuur via vvdvoorne@gmail.com. U kunt ons naast de website ook volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn!

Gebruiksgemak website
Op deze website kunt u nader kennis maken met het bestuur en alle volksvertegenwoordigers uit de drie gemeenten door in het hoofdmenu te kiezen voor 'Mensen'. Onder 'Activiteiten' vindt u alle door de VVD en VVD Voorne georganiseerde evenementen evenals alle data van de raads- en commissievergaderingen van de drie gemeenten. Verder vindt u onder 'Afdeling' alle overige informatie omtrent de VVD Westvoorne, onze liberale grondbeginselen en het VVD-lidmaatschap.

Wij heten u nogmaals van harte welkom op onze website!

VVD Voorne